0
TÜRKİYE’NİN HER YERİNE KARGO 9,90 TL. - 85 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!
  • Emel - ( 18.08.2010 )
    Merhabalar dermoday mavi anemon çiçeği leke kreminin deneme boyu çıktıysa gönderirseniz sevinirim. Gönderip göndermeyeceğiniz konusunda mailden bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Aysnr - ( 10.09.2010 )
    Ben leke serisini kullanmak istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. Gözenekleri açarak temizlediği yazıyor. Peki yüzümdeki gözenekler kapanmayacak mı delik delik mi olacak?
  • Ebru - ( 16.09.2010 )
    Merhaba ben yaklaşık 5 gündür Dermoday Salyangoz +plus'ı kullanıyorum yüzümdeki lekelerin üstünde sivilceler çıktı acaba bu kendiliğinden geçer mi? İçindeki mikropları dışarı attığını duydum bazı arkadaşlar öle yazmış geçmesi kaç gün sürer acaba?
  • Hanife Arslan - ( 28.09.2010 )
    47 yaşındayım yüzüm çilli. Kas arasında ve dudak kenarlarında belirgin çizgim var. Göz kenarlarımda hem kırışıklık var hemde göz altım mor ve torbalı. Cildim karma sizin ürünlerinizden sipariş geçmek istiyorum. Bana uygun ürünlerinizi kısa zamanda liste halinde mail atarsanız bende ona göre sıp geçebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.
  • Nevin Altan - ( 05.10.2010 )
    Cildim hassas kılcal damarlar hafif belirgin. 52 yaşımdayım. Kırışıklık ve sarkmalar elastikiyet için hangi kreminizi kullanmalıyım. Ayrıca cilt temizliğinde köpük seviyorum. Köpüğünüzü kullanırsam hassas cilt için zararlı mı?
    Göz altı morlukları ve çizgileri için hangi ürününüzü kullanmalıyım?
    Cildim hassas ve kuru sayılır.
    Ürünlerinizi aldığım takdirde alerji yaparsa ne yapabilirim? Teşekkürler.
  • Nevin Altan - ( 05.10.2010 )
    Selam
    Hassas saç derisi ve saç dökülmesi için kullanabileceğim saç ürünleriniz hangileri. Teşekkürler.
  • Nil Daylan - ( 19.10.2010 )
    Ürünlerinizi net ortamı dışında hangi mağazalarda bulabiliriz. 32 yaşındayım ve kurudan karmaya dönük bir cilt yapısına sahibim. Göz altlarımın sıkılaşması için kullanmak istiyorum hangi göz kremini önerirsiniz? Ve hangi seti?
  • Munise - ( 21.10.2010 )
    Ben ürünlerinizi kullanacağım ama benim cilt yapım çok hassas ve kuru hava koşullarından çok etkileniyor kızarıyor ve kaşıntı oluyor genelde yüksek (50 ve üzeri) faktörlü koruma kremleri kullanıyorum. Ürünlerinizin güneş koruma özelliği var mı bana tavsiye edebileceğiniz ürün hangisi. Şunu da bilmeniz gerekiyor cildim çok ince ve şeffaf kılcal damarlarım bile belli oluyor. Bana ulaşırsanız sevinirim. Hoşçakalın.
  • Melike Yaşar - ( 24.10.2010 )
    Dermoday ürün yetkililerin dikkatine dermoday ürünlerini kullanıyorum fakat öğrenmek istediğim kaz ayağı bölgesine göz altı kremini mi yoksa botoks etkili [kırmızı kapaklı] kremi mi kullanmak gerekiyor. Bende iki üründe var bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla.
  • Yağmur Atik - ( 05.12.2010 )
    Dermoday ürünlerini İstanbul'da hangi semtlerde bulabilirim adres verirseniz çok memnun olurum.
  • Mobilite
  • Güvenli
  • Hızlı Kargo
  • Kolay İade
  • Güvenli Ürün
  • Ürün Danışmanı
DERMODAY DÜNYASI
DERMODAY DÜNYASI
Her insan dış görünüşü ve fiziksel özellikleri ile birbirinden farklıdır. Güzellik algısı ülkeden ülkeye, kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kozmetik ürünlere gösterilen tercihler kişiler arasındaki farklılığı ifade eder.
DERMODAY ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI: 0 800 314 10 26