0
TÜRKİYE’NİN HER YERİNE KARGO 9,90 TL. - 85 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!
  • Hayat Güzeldir - ( 12.07.2009 )
    Şimdiye kadar hep peptide3 diye bir marka kullanıyordum. Eczacı arkadaşım bu kezde dermoday al demesiyle dermoday peptide cilt kreminizi kullanmaya başladım.
    Şimdi sorun şu ki,
    Cildimin değişimi açıklamaya gerçekten kelimeler kifayetsiz kalıyor.
    Hani şimdiye kadar peptide3 kullanmamış olsam neyse de...
    Gerçekten bayanların ne ister biliyorsunuz.
    Bunu sizi övmek için söylemiyorum aksine daha da etkili ürünler bekliyorum sizden.
    Hoşçakalınız.
  • Yusuf Can Şahin - ( 08.08.2009 )
    Çok iyi bir marka.
  • Dilek Şahin - ( 09.08.2009 )
    Merhabalar... Ben İstanbul Nişantaşında ki doğal ürünler satan bir mağazadan aldım ürününüzü. Üründen gerçekten memnunum ama ben farklı bir gelişmeyi paylaşmak için bu yorumu yazma ihtiyacı duydum. Belkide sizler farkında bile değilsinizdir diye düşündüm. Saç düzleştirici işlemi sırasında yüzümü yaklaşık 2cm uzunluğunda yakmayı başardım :) çok enteresandır ki bu bölge göz kreminizle 2 gün içinde leke bırakmadan kayboldu ve ben buna hem şaşırdım hemde çok fazla sevindim bu olayı paylaşmak istedim. Gerçekten çok teşekkürler.
  • Sariye Onan - ( 01.09.2009 )
    Selamlar. Yaşım 27 ve bu yaşta benim kaşlarımın arasındaki iki çizgi ortaya cıktı. Güneşe çıktığımızda ve ya stresli durumlarda kaşlarımızı çatarız ya ondan oluşan çizgiler. Rahatsızım bu durumdan. Bana uygun bir kreminiz var mı acaba? Ama Çeşitli kremler denedim ve sonuç iyi olmadı. Umarım ürünleriniz içinde bana uygun krem vardır. İyi çalışmalar.
  • Handan Güneş - ( 10.09.2009 )
    Merhaba sayın yetkililer, tüm yorumları okudum, bir tane bile olumsuz yoruma rastlamadım. Bu markayı kullanmayan biri için inandırıcı gelmeyebilir ben göz kreminizi kullanıyorum ve hakkını teslim etmek istiyorum. Bu sebeple de bu yorumu yazmak istedim aslında hiç tarzım da değil ama bunu hak ettiğinizi düşündüm, çok teşekkürler dermoday, gerçekten teşekkürler.
  • Yasemin Öztürk - ( 13.09.2009 )
    Merhabalar, ben ürünlerinizden sadece temizleme köpüğünü kullanıyorum, o kadar güzel bir ürün ki bu inanın bunu tanımadan önce, kullandığım ürünlere verdiğim paraya acıyorum şimdi. Cildim yağlı sanki sırf benim için yapılmış gibi :) bu üründe emeği olan herkese teşekkür ediyorum, alırken memnun kalmazsam iade garantim olduğunu söylediler "hadi canım" dedim kendi kendime şimdi anlıyorum ki bu üründen memnun kalmamak gerçekten mümkün değilmiş.
  • Mercan Solin - ( 22.09.2009 )
    En güzel tarafı da siparişi verir vermez hemen ilgilenmeniz oldu benim için.
  • Melda Teklice - ( 29.09.2009 )
    Bence göz kremi gerçekten etkili ama cildiniz biraz kuruysa köpük iyice kurutuyor, bilesiniz.
    Temizleme sütünü de Ümraniye de bulamadım. Belki 10 yere sordum ama yok.
    Hoşçakalın.
  • Esat Demir - ( 30.09.2009 )
    Mavi anemon çiçeği kremi yüzümdeki ve boynumdaki lekeleri bayağı azalttı ama benim cildim biraz hassas olduğundan günde 2 kez kullandığımda cildimin reaksiyon verdiğini hissediyorum. Ama sadece akşamları kullandığımda gayet rahat olabiliyorum. Ayrıca Denizli merkezde ürünlerinizi rahatlıkla bulabiliyorum, Tavas ilçe eczanelerinde satan neden yok ki ? Bye bye.
  • İnci Tansu Kayalı - ( 01.10.2009 )
    Merhabalar,
    Ben dermoday salyangoz kreminizi lekelerim için kullanıyorum. Ayrıca coppertone güneş koruyucusu da kullanıyorum. Lekelerim geçen yaza oranla çok daha az ama bu iki ürünü kullandıktan sonra bende hiç olmayan akne problemleri yaşamaya başladım. İki ürünü aynı anda kullandığımdan mı oluyor yoksa cildim uyum sağlamadı mı bilemiyorum. Salyangoz kremi denince biraz açıkçası düşünmedim değil, salyangoz bana garip geldi. Ancak satan hanımefendi dermoday markasını çok övünce satın aldım. Sitenizde bu durumun geçici olduğu yazıyor inşallah öyledir.
  • Mobilite
  • Güvenli
  • Hızlı Kargo
  • Kolay İade
  • Güvenli Ürün
  • Ürün Danışmanı
DERMODAY DÜNYASI
DERMODAY DÜNYASI
Her insan dış görünüşü ve fiziksel özellikleri ile birbirinden farklıdır. Güzellik algısı ülkeden ülkeye, kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kozmetik ürünlere gösterilen tercihler kişiler arasındaki farklılığı ifade eder.
DERMODAY ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI: 0 800 314 10 26