0 Geri Bildirimde Bulun
TÜRKİYE’NİN HER YERİNE KARGO 9,90 TL. - 85 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!
  • TÜMÜ
  • Arbutin

    Arbutin, genellikle ayı üzümü (uva ursi), kış sümbülü, armut ve dut ağacı gibi bitkilerin olgun yapraklarından elde edilen ve ciltte renk açıcı olarak kullanılan doğal bir aktiftir. Özellikle uzak doğu ülkelerinde (Japonya, Kore, Çin, Taiwan vs) üretilir. Alfa ve Beta Arbutin olarak 2 temel sınıfa ayrılsa da özellikle cilt üzerinde etklili olan tür Alpha Arbutin dir. Kojik Asit, Azelaik Asit benzeri etki gösterir. Ciltteki fazla melanini inhibe ederek cildin renk ayrışmalarını kısa sürede (8-12 hafta) azaltır. Leke ya da hiperpigmentayon tedavisinde etkili aktiflerden biridir. Cilde uygulanmasından hemen sonra enzimlerle birleşerek fazla tyrosin oksidasyonunu engeller. UV ile oluşan pigmentasyonda da etkili olduğu klinik olarak ispatlanmıştır. Kozmetik amaçlı Ürün formülasyonlarında PH dengesinden dolayı %1 civarında Arbutin kullanılabilirken, kontrollü formülasyonlarında bu oran %5'e kadar çıkabilmektedir. Formülasyona eklenmesi uzmanlık ve tecrübe gerektiren aktiflerden biridir. DERMODAY

    (Referans: Antimelanogenic effects of Arbutin. Paik JH, Lee MH.
    Department of Dermatology, College of Medicine, Kyunghee University, Seaul, Korea)

  • Mobilite
  • Güvenli
  • Hızlı Kargo
  • Kolay İade
  • Güvenli Ürün
  • Ürün Danışmanı
DERMODAY DÜNYASI
DERMODAY DÜNYASI
Her insan dış görünüşü ve fiziksel özellikleri ile birbirinden farklıdır. Güzellik algısı ülkeden ülkeye, kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kozmetik ürünlere gösterilen tercihler kişiler arasındaki farklılığı ifade eder.
DERMODAY ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI: 0 800 314 10 26