0
TÜRKİYE’NİN HER YERİNE KARGO 9,90 TL. - 85 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO ÜCRETSİZ!
  • TÜMÜ
  • Allantoin Nedir?

    Allantoin, C4 H6 N4 O3 kimyasal formulasyonlu bileşiktir ve ureidohydantoin-5 ya da glyoxyldiureide olarakta tanımlanmaktadır.Kozmetik amaçlı allantoin Karakafes bitkisinden elde edilir.Cilt bakım ürünlerinde kullanılması , nemlendirici ,hücre yenileyici,tahriş giderici ve yaşlanma karşıtı etkisinden dolayıdır. Sadece cilt kremlerinde değil,traş ürünlerinde,diş macunlarında,güneş koruyucularda,saç boyalarında,şampuanlarda ya da renkli kozmetik ürünlerinde de allantoin yoğun olarak kullanılmaktadır.

    (Referans: Fujiwara, S; Noguchi T November 1995 "Degradation of purines: only ureidoglycollate lyase out of four allantoin-degrading enzymes is present in mammals". The Biochemical Journal)

  • Mobilite
  • Güvenli
  • Hızlı Kargo
  • Kolay İade
  • Güvenli Ürün
  • Ürün Danışmanı
DERMODAY DÜNYASI
DERMODAY DÜNYASI
Her insan dış görünüşü ve fiziksel özellikleri ile birbirinden farklıdır. Güzellik algısı ülkeden ülkeye, kişiden kişiye değişiklik gösterir. Kozmetik ürünlere gösterilen tercihler kişiler arasındaki farklılığı ifade eder.
DERMODAY ÜCRETSİZ DANIŞMA HATTI: 0 800 314 10 26